Η επομενη κυκλοφορια ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου albums (τοσο πολυ που σκεφτομαι να δωσω [U]90$[/U] για να το αγορασω)
Τους [U]Underoath[/U] ισως να τους ξερετε, ειναι ενα γνωστο χριστιανικο post-hardcore (emo αμα θελετε) συγκροτημα.
Προτεινω να ακουσετε το Cries Of The Past
Το συγκεκριμενο album δεν εχει καμια σχεση με το τωρινο συγκροτημα. Για πλακα λεω οτι παιζουν blackcore.
Ειναι μολις 5 τραγουδια αλλα ολα εχουν μεγαλη διαρκεια, το πιο μικρο ειναι 7:35 και το μεγαλυτερο 11:23 (που ειναι και το αγαπημενο μου)
Σημ. το album βγηκε μετα τον θανατο της κοπελας του τραγουδιστη σε τροχαιο (οπου αυτος ηταν ο οδηγος) και σε αυτην φαινεται να ειναι αφιερωμενο. Συγκεκριμενα το ομωνυμο τραγουδι περιγραφει το συμβαν.
Αμα δεν εχετε κατι αλλο να ακουσετε σας το προτεινω και περιμενω να διαβασω τις αποψεις σας
ωραιος.εχω ακουσει το πρωτο τους Act Of Depression απο τα παλια τους.που ναι σε ιδια φαση.μεγαλα κομματια,χριστιανικος στιχος και μιξη hardcore με πρωιμο nwosdm.τα σπαγανε καλα τοτε!!!αρκετες φορες μου φερνουν στο μυαλο και τους παλιους converge!!!