@MetalBulldog εσύ ήσουν αυτός και αναρωτιόμουν τι κάνει ο κισκε στις γκαρνταρόμπες/μερτς/μπαρς/κάπου κει τελοσπάντων; 
Κατά τα λοιπά ας ποζεριάσω κι εγώ ένα τσακ
…Διαβάζω για τα περί κοινού και γελάω λίγο. Ισχύουν όλα όσα λέτε, αλλά επειδή τους είδα και Γερμανία όπου δεν κουνιόταν φύλλο, χέρι, μαλλί, στόμα, ό,τι, μου φάνηκε ξερωγω ότι είμαι σε λάιβ στη λατινική Αμερική. Τα υπόλοιπα τα είπατε όλα πάνω κάτω, ας συμπληρώσω απλώς ότι για μένα όπου έμπαινε φωνητικά ο Kai, όλα θόλωναν γύρω μου. Και ραχοκοκαλιές τρύπησε και έπιασε και με τσάκισε εντ εβερυθινγκ. Με τον Deris καλές σχέσεις δεν είχα ποτέ, του δίνω ότι το έχει το frontmanιλίκι και γουστάρει και στο βγάζει κτλ. Καλύτερες στιγμές του πάντως, Perfect Gentleman και Sole Survivor. Καλύτερες στιγμές γενικά medley Kai, How Many Tears (omfg), Tale, Keeper και όλο το encore-τι να πεις κανείς γι αυτό το έπος… (λίγες διάλεξα ;P). Α ρε Καράφλα…
*ρησπεχτ στον θεό τον τύπο που ήταν κάπου εκεί στα κοντά μου και ξελαρυγγιαζόταν "ένα πενήντα καύλα είσαι ρε κάι, σκίστην την πουτάνα - πάμε ρε καυλιάρηδες - έλα μωρή γριά μάγισσα " και άλλα τέτοια γραφικά.
**20κάτι ώρες σε λεωφορεία ίσα για να δω το λάιβ, από δουλειά το πρωί για να γυρίσω να δουλέψω καπάκια, πάντα τέτοια.
***Ελάτε Ελλάδα ρε μαλάκες να δείτε κοινό να σας λατρεύει ξερωγω…