Επιτέλους … είναι η πρώτη μέρα που δεν μου την είπε κάποιος στο topic!!! 
Ρε παιδιά γιατί χαραμίζεστε? Αφού ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια κρίσης. Ρωτησα χθες ποια είναι τα κριτήρια που θα κάνουν μια μπάντα μεγάλη και κανείς δεν απάντησε! Γιατί? Η άποψή μου είναι ότι ο καθένας αποφασίζει διαφορετικά. Αν δεν τους γουστάρεις θα βρεις 200 λόγους που δεν σου αρέσουν. Αν σου αρέσουν θα βρεις άλλους 200 που σου αρέσουν. Εγώ για παράδειγμα δεν γουστάρω κουλρούρα! Με τίποτα δηλαδή! Έχω μεγαλώσει στα μέσα με τέλη των 80ς με μπάντες όπως οι Def Leppard, οι Bon Jovi, οι Twisted Sister και οι Cinderella και γουστάρω στίχους για γκόμενες, γρήγορα αμάξια και rock n’ roll! Από την άλλη άκουγα και Maiden, Accept, που έχουν πιο σοβαρούς στίχους και γουστάρω και εκεί! Αλλά την πολύ κουλτούρα την θεωρώ δήθεν. Αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος ακούει πιο κουλτουρε καταστάσεις τον απορίπτω. Ο καθένας με αυτά που γουστάρει. Το θέμα είναι να μην προσβάλεις τον άλλο και τις απόψεις του. Δεν μπορεί όλοι να θεωρούμε τους Zeps την μεγαλύτερη μπάντα!
Και κάτι προς τον φίλο Jimmypage. Ναι όντως δεν είναι ο Page στην φωτο αλλά έτσι μικρή όπως είναι δεν μπορείς να πείς … του μοιάζει πολύ!