Για να μήν περάσει έτσι απλά panagioti, μα τέτοια δύναμη που την βρίσκουν τα παιδιά!! Μιλάμε για θρασοθράς, έχει το ΤΕΛΕΙΟ balance μεταξύ oldschool sound και φρεσκαδούρας..τρελό δέσιμο. Ας παντρέψει κάποιος αυτούς και τους Municipal Waste να δείτε τι θα γίνει..
Indeed..και εγώ αυτό είπα από μέσα μου όταν το άκουγα, δεν μου πολυτραβούσαν το ενδιαφέρον γενικά αλλά αυτό το άλμπουμ κατάφερε και μου σήκωσε το ένα φρύδι (από ενδιαφέρον έτσι!!).
Εγώ βασικά θέλω να πώ τον πόνο μου για δύο άλμπουμ που ακούω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και δεν μπορώ να ξεκολλήσω.

και

Μπορώ να πώ ότι ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ…τα άλμπουμ τα αναφέρω εδώ γιατί από την μία τα αυτιά που νιώθουν σε αυτό το thread είναι πιο πολλά:lol: και από την άλλη το μέν Gnostic είναι thrashodeathia του κερατά με ολίγον από Destruction και το Obscura είναι απαραίτητο γιά όποιον ακούει οτιδήποτε που αρχίζει από technical..
Τι να πώ απλά χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια και έχοντας ακούσει τόσα πράγματα φτάνουν οι Obscura και σε πάνε ακόμη παραπέρα, ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ DEATH από το πλανητικό σύστημα που είναι και ο πλανήτης των Coroner, τέτοια ιδιοφυία λέμε…όσο για Gnostic..είναι φρέσκο ακόμη και δεν θέλω να μιλάω για αυτό…απλά ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ..
παρανοικό και ιδιοφυές οι δύο μόνες λέξεις..και αυτός ο ξερός ήχος από τα τύμπανα…ααααααχχχχ